Inspire Confidence Through Wisdom

Szabad asszociációs blog. Ami eszembe jut, abból poszt lesz. Politika, időjárás, foci, magánéletbeli szenvedések stb. A blog antidemokratikus, szubjektív, intoleráns, dogmatikus és szűk látókörű. Kizárólag az én véleményemet tükrözi.

Friss topikok

Miért NE nőzzünk?

2012.02.24. 22:11 | Trónkövetelő | Szólj hozzá!

Preambulum

Még az is, aki partnereit rendszeresen váltogatja, ezt végső soron azért teszi, hogy egyszer olyat találjon, aki számára mindenben megfelel, esetleg családot alapítson, együtt sétáljanak a naplementében és ha eljön az ideje az Ő kezét fogva hunyja le a szemét. Erőfeszítést tenni csak ilyen nőért érdemes, más nők után kajtatni fölösleges energiapocsékolás,és a szívnek a megszakasztása. Az ilyeneket jobb híján igazinak hívják.

1. § Autem két lehetőség van:

a) az igazi nem létezik;

b) az igazi létezik;

2. § Az 1. § a) pontja esetén nem érdemes nőzni, hiszen minden egyes kísérlet értelmetlen, kockázatos és felesleges stresszel, érzelmi és anyagi megrázkódtatással jár.

3. § Az 1. § b) pontja esetén szintén két lehetőség van:

a) az igazival való találkozás és kapcsolat kialakítása nem sorsszerű;

b) igaza volt a régi pederaszta görögöknek, és az igazival, másik felünkkel való egyesülésünk sorsszerű;

4. § A 3. § a) pontja esetén a következő lehetőségeket kell számba venni: 

A földön jelenleg hétmilliárd ember él, ennek körülbelül fele nőnemű, tehát három és fél milliárd nő él ebben pillanatban a földön. Mivel az igaziból természeténél fogva csak egy van, ezért az esélye annak, hogy egyáltalán összefutunk vele a kocsmában, a hetes buszon, vagy szembejön a mozgólépcsőn, matematikailag elhanyagolható, konvergál a nullához. Naivitás azt feltételezni, hogy egyáltalán egy országban lakunk vele. Csak a kilátások érzékeltetés végett: annak az esélye, hogy az igazi Magyarországon éljen, tízmilliós lakosságszámmal számolva egy a háromszázötvenhez. Mi van például, ha a csaj egy kényszermunkatáborban él Észak-Koreában, vagy egy pálmalevél alatt Kongóban, vagy az ománi szultán háremében? Könnyebben lehetek miniszterelnök, rocksztár vagy olimpiai bajnok. Ebben az esetben tehát nem szabad nőzni, azaz ilyen esetben a 2. § rendelkezéseit kell megfelelően alkalmazni.

5. § A 3. § b) pontja esetén szintén nem érdemes nőzni, hiszen úgyis összejövünk, akár akarjuk, akár nem, tehát minden ezirányú energiapocsékolás teljesen felesleges. Ebben az esetben is a 2. § rendelkezéseit kell megfelelően alkalmazni.

6. § Nézzünk pornót, sörözzünk és hallgassunk zenét.

A bejegyzés trackback címe:

https://tronkovetelo.blog.hu/api/trackback/id/tr544194681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása